مدیر باغبانی این سازمان گفت: با عنایت به ادامه روند خشکسالی در استان و ضرورت اصلاح الگوی کاشت محصولات باغی با محوریت بهینه سازی مصرف آب، حذف گونههای آب بر و جایگزینی آن با گونه های کم آب بر در برنامه اصلاح الگوی کاشت قرار گرفت.
بنا به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، لطفعلی زاده افزود: در این راستا محصولاتی مانند زعفران، گل محمدی و سایر گیاهان دارویی و انتقال کشت سبزی و صیفی از فضای باز به فضای بسته (کشتهای گلخانه ای) طی برنامه ای مدون مدنظرقرار گرفته و به مرحله اجرا درآمده است.
لطفعلی زاده خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته 483 هکتار زعفران، 755 هکتار گلمحمدی، 5/834 هکتار سایر گیاهان داروئی و 95 هکتار گلخانه سبزی و صیفی به صورت جایگزینی توسعه یافته است.
وی تصریح کرد: با این میزان توسعه بالغ بر 8550000 مترمکعب آب در توسعه گلخانه با تولید 12-10 برابر در مقایسه با فضای باز و 4145000 مترمکعب آب در توسعه مجموعه گیاهان داروئی صرفه جوئی شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در پایان اظهار داشت: در استان عمده تولید زعفران در سطوح خرد تولید می گردد اما در حال حاضر مزارع تولید زعفران در سطح بالاتر از 20 هکتار مجهز به سیستمهای آبیاری تحت فشار احداث نیز وجود دارد که خود نقش بسزائی در اشتغال مناطق روستائی دارد.