مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: با توجه به بروز خشکسالی های اخیر، تغییر و اصلاح الگوی کاشت با گیاهان با نیاز آبی کمتر و بهره وری اقتصادی بالاتر از سیاست ها و برنامه های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک بوده که در این خصوص کارشناسان مراکز خدمات از سنوات گذشته با برگزاری کلاس های آموزشی، توزیع برگه های ترویجی، انجام بازدید های ترویجی و… در زمینه های کاشت زعفران وگیاهان دارویی کم آب، احداث گلخانه، پرورش قارچ و فرآوری و بسته بندی این محصولات اقدام کرده که در حال حاضر استقبال کشاورزان نسبت به کاشت زعفران در مقایسه با سالهای قبل چشمگیر است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، وزیری تصریح کرد: در این شهرستان عمده سطح زیر کشت باغی به پسته. اختصاص دارد و طی سه سال اخیر به علت نوسانات دمایی و کاهش نزولات آسمانی، سرمای اول فصل خسارت سنگین به باغات پسته. وارد نموده و تولید محصول به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
وزیری خاطرنشان کرد: نظر به اهمیت اقتصادی بالا، ارز آوری این محصول به عنوان یک کالای صادراتی غیرنفتی و ضرورت حفظ بازارهای بین الملی، این مدیریت با برگزاری کلاس آموزشی احداث سایبان در باغات پسته. سعی نموده کشاورزان را جهت استفاده از این روش در کنار سایر روش ها مانند آتش زدن کاه، کلش و گازوئیل، به منظور حفظ محصول و مقابله با سرمازدگی ترغیب نماید که بعد از برگزاری اولین کلاس آموزشی تعداد چند پرونده جهت دریافت مجوز احداث سایبان از سوی این مدیریت تشکیل و جهت طی مراحل اداری به سازمان جهاد کشاورزی استان ارسال شد.
وی اذعان داشت: در زمینه تولید سایر محصولات باغی مانند بادام و گردو نیز کارشناسان این مدیریت با همکاری کشاورزان نسبت به اجرای طرح مقایسه ارقام بادام در مقابل سرمازدگی در منطقه بنه یکه و تغییر رقم گردو با انجام طرح سر شاخه کاری گردو در منطقه مدوارات طی سنوات گذشته اقدام کرده که نتایج اجرای این طرح ها نیز مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.