درباره سنجد
سنجد یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد. در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی، عطرسازی و چوب مورد استفاده قرار می گیرد. خواص درمانی سنجد بسیار است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.
سنجد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می رود. سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است
این میوه پر خاصیت از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود. همچنین این میوه بصورت خشک شده استفاده میشود. سنجد جزو معدود گیاهانی است که تمام بخشهای آن از جمله چوب، برگ، میوه و ریشه، قابل استفاده هستند. گیاه سنجد درختچههایی خاردار به طول تقریبی 5.7 متر هستند که در اوایل تابستان میوه میدهند. بیشتر در آسیای غربی و میانه، ایران، افغانستان، قزاقستان و ترکیه کشت میشود و به تازگی کشت آن در شمال آمریکا رواج پیدا کرده است.
برای خرید یا فروش محصول موردنظر خود وارد این صفحه شوید
برخی خواص درمانی
1. خواص درمانی سنجد برای دیابت. می توان به جای استفاده از قند و شکر و شیرینی، از سنجد استفاده کرد. البته نباید در مصرف سنجد زیاده روی نمود. روزانه می توان 1 قاشق غذاخوری پودر سنجد و یا یک چهارم لیوان ، سنجد خشک میل کرد.
2. قلب و عروق.
3. ترمیم شکستگی و ترک استخوان. می توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده اند!
4. تقویت دستگاه گوارش
5. عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند
6. سنجد ضدنفخ است
7. کم کالری و مقوی معده است.
8. سرماخوردگی. سنجد سرشار از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، گلودرد، سرفه و تب مفید است.
9. کبد چرب. خاصیت ضدا التهابی قوی در سنجد، به عنوان یک دیورتیک قوی و طبیعی عمل می کند و کبد را پاکسازی و سم زدایی میکند.
10. سنجد مفید برای پوست و مو. برگ های سنجد را در روغن زیتون بجوشانید سپس از این روغن برای پوست سر استفاده کنید.
11.لاغری و کاهش وزن. فیبر بسیاری دارد به همین دلیل با مصرف آن، اشتها کمتر میشود.
12. خواص سنجد در دوران بارداری و شیردهی. کلسیم زیاد سنجد برای توسعه و رشد استخوان های جنین بسیار مفید است.