نماد سایت سروبان

پرتقال صادراتی مازندران


پرتقال مازندران یکی از محصولات مهم صادراتی ایران است که به دلیل کیفیت بالا و مزه شیرین و ترش طرفداران زیادی در کشورهای مختلف دارد. سالانه بیش از ۱۲۰ هزار تن پرتقال از این استان به خارج از کشور صادر می‌شود. برخی از بزرگترین خریداران پرتقال مازندران عراق، ازبکستان، هند، روسیه و ترکیه هستند. برای صادرات پرتقال مازندران، باید مراحل و مقررات مربوطه را رعایت کرد. این شامل تهیه مجوزها و مستندات، بررسی محدودیت‌های وارداتی، بسته‌بندی مناسب و انجام امور گمرکی است.


انواع پرتقال صادراتی به مازندران کدامند؟


انواع پرتقال مازندران عبارتند از:

که این ارقام دارای خواص و کیفیت های مختلفی هستند که برای بازارهای مختلف مناسب اند. برای مثال، پرتقال تامسون یکی از ارقام محبوب برای صادرات است که دارای پوست نازک، گوشت آبدار و شیرین و کمترین تعداد دانه است.


پرتقال مازندران به کجا صادر میشود؟


پرتقال مازندران به کشورهای حاشیه خلیج فارس، دریای خزر، اوراسیا، روسیه و هندوستان صادر می شود. این کشورها بازارهای مهمی برای مرکبات ایران هستند که تقاضای زیادی برای پرتقال های باکیفیت و شیرین دارند. برای نخستین بار در تاریخ، پرتقال مازندران به چین نیز راه یافته است.


حجم تولید پرتقال صادراتی مازندران چقدر می باشد؟


بر اساس یک خبر، مازندران بزرگترین تولیدکننده پرتقال کشور است که با سطح زیرکشت ۸۸ هزار هکتار و تولید ۱.۸ میلیون تن پرتقال رتبه نخست سطح و تولید در کشور را به خود اختصاص داده است. میزان تولید در هکتار از مرز ۱۰۰ تن گذشته است و در برخی از باغات به ۱۵۰ تن رسیده است.


مناطق تولید پرتقال در ایران کدامند؟


مناطق تولید پرتقال در ایران پرتقال میوه ای است که مخصوص مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری می باشد. نواحی کشت پرتقال در ایران در استان‌های مازندران، گلستان و گیلان در شمال ایران و در جنوب ایران در استانهای کرمان، فارس و هرمزگان قرار دارند. از میان شهر های شمالی، شهر شهسوار (تنکابن) بیشترین پرتقال شیرین را تولید می کند.


بسته بندی پرتقال صادراتی مازندران چگونه می باشد؟


بسته بندی های مختلفی برای پرتقال وجود دارد که بر اساس نوع محصول، بازار مقصد، هزینه حمل و نقل و زیبایی انتخاب می شوند. برخی از انواع بسته بندی پرتقال عبارتند از:



خروج از نسخه موبایل