آغاز برداشت خرما از نخلستان‌های استان بوشهر

قیمت محصولات کشاورزی
آغاز برداشت خوشه‌های طلایی انگور از باغات استان قزوین/ پیش‌بینی برداشت ۱۵۰ هزار تن محصول
سپتامبر 6, 2025
قیمت محصولات کشاورزی

بوشهر- ایانا- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر، گفت: این استان دارای بیش از ۶ میلیون اصله نخل است که محصول خرمای آن روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.

آغاز برداشت خرما. در بوشهر؛ پیش‌بینی تولید 210 هزار تن محصول کشاورزی

بوشهر – با آغاز فصل برداشت خرما. در استان بوشهر، پیش‌بینی می‌شود امسال 210 هزار تن محصول کشاورزی برداشت شود. مرتضی بحرانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی بوشهر، با اعلام این خبر افزود: تاکنون 45 هزار تن خارک و رطب برداشت شده است و برداشت خرما. تا اوایل آبان ادامه خواهد داشت.

بحرانی با اشاره به افزایش تعداد نخیلات بارور شده و کیفیت بالای خرما.، از تلاش تولیدکنندگان برای افزایش بهره‌وری قدردانی کرد. وی افزود: میزان برداشت رطب برای مصرف تازه خوری نسبت به سال گذشته افزایش یافته و از مجموع 150 هزار تن پیش‌بینی تولید خرما.، تاکنون 10 هزار تن برداشت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی بوشهر با ابراز امیدواری نسبت به رونق صادرات محصول کشاورزی، گفت: انتظار می‌رود امسال نیز مانند سال گذشته بیش از 30 هزار تن صادرات به کشورهای همسایه صورت گیرد. وی بر لزوم استفاده از فرصت نمایشگاه خرما. در آبان ماه برای عرضه خرما. به بازارهای خارجی تاکید کرد.

به منظور تسهیل در خرید عمده محصول کشاورزی از بهترین تامین‌کنندگان و رونق بازار، سازمان تعاون روستایی کشور 5000 میلیارد ریال تسهیلات ترجیحی در اختیار شرکت‌های تعاونی تولید و بسته بندی کاران قرار داده است. این اقدام به تسویه به موقع حساب تولیدکنندگان، افزایش نقدینگی و رونق بازار داخلی و خارجی کمک خواهد کرد.

بحرانی با اشاره به اهمیت انواع بسته‌بندی محصول کشاورزی در افزایش صادرات، ابراز امیدواری کرد با برندسازی شرکت‌های بسته بندی، شاهد افزایش 30 هزار تنی صادرات این محصول با کیفیت در استان باشیم. با توجه به اهمیت قیمت محصول در بازار، پیش‌بینی می‌شود قیمت محصول امروز و در سال 1403 با توجه به کیفیت و میزان تولید، رقابتی باشد.

خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت

و فروش عمده محصول در بازار سروبان نیز از جمله فرصت‌های پیش روی تولیدکنندگان و خریداران است.