به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، حیدرآبادی با اشاره به اقلیم منحصر به فرد شهرستان بردسیر و قابلیت پرورش انواع گیاهان دارویی، گفت: گیاهان کشت شده در این منطقه زعفران. ، زیره سبز ، سیاهدانه و رزماری است.
حیدرآبادی با اشاره به استقبال خوب کشاورزان از کشت گیاهان دارویی افزود: صرفه جویی در مصرف آب، افزایش تولید، بهره وری مناسب و صرفه اقتصادی از مهمترین علل روی آوری به کشت گیاهان دارویی است.
وی اظهار داشت : این مدیریت برآن است تا با برگزاری دوره های آموزشی مستمردرخصوص این محصولات ، راندمان بازدهی را افزایش داده و بهره برداران را تشویق کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: دراین راستا با حضورو آموزش مهندس مجیدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان کوهبنان ،جمع کثیری از بهره برداران منطقه نگار وکارشناسان جهادکشاورزی شهرستان بردسیر در محل سالن اجتماعات مرکز نگار مراحل مختلف کاشت ، داشت و برداشت محصول زعفران. آموزش داده شد .
مجیدی در این کلاس در خصوص شناخت پیاز. مناسب ، آماده سازی زمین ، نحوه صحیح کاشت پیاز. در هرنوع خاک، چگونگی هرس علفهای هرز ، مراحل و چگونگی آبیاری ، کودهای مناسب ، وبرداشت و مراحل و نوع تمیز کردن وخشک نمودن زعفران. را به کشاورزان مشتاق در کلاس آموزش داده و به کلیه سوالات آنها پاسخ داد.
در پایان این دوره با بازدید از مزارع زعفران.، آموزشها تکمیل شد .