بسته تشویقی دولت برای گندمکاران / گندم با کیفیت را 49500 تومان می‌خریم

قیمت محصولات کشاورزی
با توجه به آغاز برداشت، در تأمین گندم مشکلی وجود ندارد
جولای 5, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
تولید سیرسبز در بیضا به 4 هزار و 800 تن رسید
جولای 5, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

بر اساس اظهارات ​معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی دولت امسال در چارچوب سیاست تشویقی مابه التفاوت به صورت پاداش و جایزه تحویل به میزان ۲۰۰ هزار ریال نیز به ازای هرکیلوگرم در نظر گرفته است.

صبا طاهری

خبرنگار

۱۴۰۵/۰۱/۰۵ ۱۳:۱۳:۳۳

کدخبر:
133984

بررسی جامع قیمت محصول گندم و حمایت‌های دولت از کشاورزان

در سال زراعی جاری، قیمت محصول گندم با توجه به سیاست‌های حمایتی دولت و افزایش هزینه‌های تولید، دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است. بر اساس آخرین مصوبات شورای قیمت‌گذاری، قیمت خرید تضمینی گندم تا سقف ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم افزایش یافته است. این افزایش قیمت محصول در سال ۱۴۰۴ شامل مابه‌التفاوتی به عنوان پاداش تحویل به میزان ۲۰۰ هزار ریال نیز می‌شود که نقش مهمی در حمایت از تولید داخلی دارد.

تولید محصول در ایران با کشت بیش از ۶.۸ میلیون هکتار زمین (شامل ۴.۶ میلیون هکتار گندم دیم و ۲.۲ میلیون هکتار گندم آبی) به صورت کامل محقق شده است. با آغاز برداشت گندم از اواسط فروردین‌ماه در جنوب کشور، عرضه محصول جدید به بازار آغاز شده و این امر تأثیر مستقیمی بر قیمت محصول در بازار خواهد داشت.

برای کشاورزان و فعالان این حوزه، خرید عمده محصول از بهترین تامین‌کنندگان و همچنین خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت، فرصتی مناسب برای کسب درآمد بیشتر است. انواع بسته‌بندی محصول گندم نیز متناسب با نیازهای داخلی و صادراتی طراحی شده است. مصرف محصول گندم در صنایع غذایی و خوراک دام بسیار بالاست و صادرات محصول گندم با کیفیت بالا، جایگاه ویژه‌ای در تجارت جهانی دارد. فروش عمده محصول در بازار سروبان و سایر بازارهای محلی، با نظارت دقیق کارشناسان و اطمینان از کیفیت، انجام می‌شود. قیمت محصول امروز نشان‌دهنده ثبات نسبی در بازار است و پیش‌بینی می‌شود با ورود محصول جدید، قیمت محصول امروز نیز تحت تأثیر عرضه و تقاضا قرار گیرد.