آغاز فصل کاشت ذرت در سطح ۷۰۰ هکتار مزارع استهبان

قیمت محصولات کشاورزی
«پارک زندگی»، گامی بلند برای نهادینه‌سازی مشارکت مردمی در کاشت درخت
ژوئن 5, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، عضو هیات‌رئیسه کمیته ملی ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره شد
ژوئن 5, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان از آغاز کشت ذرت در این شهرستان خبر داد و گفت: این کشت در سطح ۷۰۰ هکتار از مزارع انجام خواهد شد.

محبوبه خندان

خبرنگار

۱۴۰۵/۰۳/۱۲ ۱۲:۰۸:۰۰

کدخبر:
135326

تولید محصول ذرت در شهرستان استهبان فارس با تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف آب و افزایش بهره‌وری آغاز شده است. طبق گزارش‌های منتشر شده از سوی جهاد کشاورزی، کشت محصول ذرت از اواخر اردیبهشت ماه شروع شده و تا پایان تیرماه ادامه خواهد داشت. در این راستا، پیش‌بینی می‌شود از سطح زیر کشت اختصاص یافته، حدود ۵۴۰ هکتار به کشت ذرت دانه‌ای و ۱۶۰ هکتار به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص یابد. این اقدامات منجر به تولید ۴۵۰۰ تن ذرت دانه‌ای و ۹۰۰۰ تن ذرت علوفه‌ای برای تأمین نیاز مصرف محصول در خوراک دام شهرستان خواهد شد.

برای دستیابی به بهترین قیمت محصول و افزایش راندمان تولید، استفاده از ارقام زودرس و میان‌رس که نیاز آبی کمتری دارند، در دستور کار قرار گرفته است. همچنین طرح‌های تحقیقاتی متعددی برای مقایسه ارقام مختلف محصول در مزارع منطقه در حال اجراست تا ضمن صرفه‌جویی در مصرف آب، سطح تولید محصول در ایران ارتقا یابد. این راهکارها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی کشاورزی انجام می‌شود. علاقه‌مندان به خرید عمده محصول از بهترین تامین‌کنندگان می‌توانند با توجه به فصل برداشت، نسبت به خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت اقدام کنند. قیمت محصول در سال 1404 و قیمت محصول امروز در بازار تحت تأثیر کیفیت محصول و انواع بسته‌بندی محصول تعیین می‌شود. فروش عمده محصول در بازار سروبان و سایر بازارهای داخلی نیز با توجه به تقاضا برای مصرف محصول و صادرات محصول روندی رو به رشد خواهد داشت.