آغاز فصل کاشت ذرت در سطح ۷۰۰ هکتار مزارع استهبان

قیمت محصولات کشاورزی
«پارک زندگی»، گامی بلند برای نهادینه‌سازی مشارکت مردمی در کاشت درخت
ژوئن 6, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، عضو هیات‌رئیسه کمیته ملی ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره شد
ژوئن 6, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان از آغاز کشت ذرت در این شهرستان خبر داد و گفت: این کشت در سطح ۷۰۰ هکتار از مزارع انجام خواهد شد.

محبوبه خندان

خبرنگار

۱۴۰۵/۰۳/۱۲ ۱۲:۰۸:۰۰

کدخبر:
135326

تولید محصول ذرت در ایران با تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف آب و افزایش راندمان تولید، در شهرستان استهبان استان فارس با جدیت دنبال می‌شود. کشت محصول ذرت از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان تیرماه ادامه خواهد داشت. بر اساس برآوردهای انجام شده، از مجموع سطح زیر کشت، حدود ۵۴۰ هکتار به کشت ذرت دانه‌ای و ۱۶۰ هکتار به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص یافته است. پیش‌بینی می‌شود در مجموع ۴۵۰۰ تن ذرت دانه‌ای و ۹۰۰۰ تن ذرت علوفه‌ای برای مصرف خوراک دام در این منطقه تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با اشاره به انتخاب ارقام زودرس و میان‌رس، تأکید کرد که استفاده از این ارقام به دلیل نیاز آبی کمتر، در دستور کار قرار دارد. همچنین طرح‌های تحقیقاتی و ترویجی متنوعی از جمله مقایسه ارقام مختلف محصول ذرت در مزارع منطقه در حال اجراست تا کارایی مصرف آب در واحد سطح و ارتقای سطح تولید محصول ذرت افزایش یابد. این اقدامات در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی کشاورزی انجام می‌گیرد.

بررسی قیمت محصول ذرت و قیمت محصول امروز نشان‌دهنده اهمیت این محصول در سبد غذایی دام و همچنین پتانسیل بالای صادرات محصول ذرت است. خرید عمده محصول از بهترین تامین‌کنندگان و خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت، از جمله راهکارهای موثر در بازار است. قیمت محصول در سال 1404 نیز با توجه به افزایش تولید و بهینه‌سازی فرآیندها، رقابتی خواهد بود. انواع بسته‌بندی محصول ذرت نیز با رعایت استانداردها انجام می‌شود تا کیفیت محصول حفظ گردد. فروش عمده محصول در بازار سروبان و سایر بازارهای داخلی، فرصت خوبی برای توزیع این محصول ارزشمند است. مصرف محصول ذرت نه تنها در خوراک دام، بلکه در صنایع تبدیلی نیز حائز اهمیت است.