بهره برداری یک واحد گلخانه تولید فلفل دلمه‌ای در سفیددشت بروجن

قیمت محصولات کشاورزی
۸۵ پروژه کشاورزی در چهارمحال و بختیاری آماده بهره‌برداری است
ژوئن 11, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
بازدید اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از بزرگترین گلخانه خاورمیانه در جلفا
ژوئن 11, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

چهارمحال وبختیاری- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: یک گلخانه تولید فلفل دلمه‌ای در مساحت ۴۷۲۳ متر مربع همزمان با هفته جهاد کشاورزی در سفید دشت شهرستان بروجن افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

۱۴۰۴/۰۳/۲۶ ۱۰:۴۵:۰۱

کدخبر:
129052

با هدف توسعه کشت گلخانه‌ای و افزایش تولید داخلی، واحد گلخانه‌ای جدید در شهرستان بروجن به بهره‌برداری رسید. این پروژه با سرمایه‌گذاری ۷۵ میلیارد ریالی که ۵۰ میلیارد ریال آن از تسهیلات بانکی تأمین شده است، ظرفیت تولید ۸۰ تن فلفل دلمه‌ای در سال را دارد. بهره‌برداری از این واحد، علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۵ نفر، گامی مؤثر در جهت تأمین نیازهای بازار و کاهش وابستگی به واردات محسوب می‌شود.

تولید محصول در ایران با استفاده از روش‌های نوین گلخانه‌ای، کیفیت و کمیت فلفل دلمه‌ای را بهبود بخشیده است. امروزه خرید عمده محصول از بهترین تامین‌کنندگان برای رستوران‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد. قیمت محصول امروز با توجه به فصل برداشت و شرایط بازار نوساناتی دارد، اما پیش‌بینی می‌شود قیمت محصول در سال 1404 با ثبات نسبی همراه باشد. مصرف محصول در سراسر کشور رو به افزایش است و صادرات محصول نیز از اولویت‌های تولیدکنندگان این حوزه قرار دارد. خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت، امکان‌پذیر شده است. قیمت محصول در بازار رقابتی تعیین می‌شود و انواع بسته‌بندی محصول متناسب با نیاز مصرف‌کننده داخلی و خارجی عرضه می‌گردد. فروش عمده محصول در بازار سروبان و سایر بازارهای مرکزی نیز رونق گرفته است.