کاشت موفق درخت هلو برای نخستین بار در شهرستان قیروکارزین

قیمت محصولات کشاورزی
وزیر برای پیگیری و رفع مشکل به رفسنجان رفت
ژوئن 20, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
مشارکت کشاورزان پیشرو زرقان در توسعه کشت محصولات کم آب بر
ژوئن 21, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین، از موفقیت کاشت درخت هلو برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد.

محبوبه خندان

خبرنگار

۱۴۰۵/۰۳/۱۹ ۱۳:۳۷:۵۸

کدخبر:
135508

تحقق رویای کشاورزان قیروکارزین با کشت موفق هلو در اقلیم گرم و خشک

در شهرستان قیروکارزین استان فارس، با وجود آب‌وهوای گرم و خشک، موفقیت چشمگیری در کشت هلو حاصل شده است. محمد حیدری، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، اعلام کرد که بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری و مدیریت صحیح باغ‌ها، منجر به رشد مناسب درختان هلو و رسیدن آن‌ها به باردهی اقتصادی شده است. این رویداد به عنوان نخستین تجربه موفق کشت هلو در این منطقه ثبت می‌شود.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هر درخت هلو در این باغ‌ها به طور متوسط حدود ۱۰۰ کیلوگرم محصول تولید کرده است. این میزان تولید، نشان‌دهنده پتانسیل بالای منطقه برای پرورش این میوه است. هلو معمولاً در مناطق معتدل و سردسیر کشت می‌شود، اما انتخاب ارقام سازگار با شرایط اقلیمی قیروکارزین، این محدودیت را برطرف کرده است.

افزایش بهره‌وری و توسعه باغ‌های هلو در مناطق مستعد شهرستان، از اهداف اصلی این طرح است. کشاورزان و سرمایه‌گذاران می‌توانند با توجه به کیفیت بالای محصول و قیمت مناسب آن، نسبت به خرید عمده هلو از بهترین تامین‌کنندگان اقدام کنند. این محصول که در بازارهای داخلی و خارجی مورد تقاضا است، فرصت‌های خوبی برای صادرات هلو و فروش عمده محصول در بازار سروبان ایجاد کرده است. مصرف هلو به دلیل خواص تغذیه‌ای آن رو به افزایش است و انواع بسته‌بندی محصول نیز برای حفظ تازگی و کیفیت آن در نظر گرفته شده است. با توجه به پیش‌بینی‌ها برای قیمت محصول در سال 1404، کشت این محصول می‌تواند سودآوری بالایی برای کشاورزان داشته باشد. همچنین، خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت، مسیر مطمئنی برای فروش تولیدات این باغ‌هاست.