۸ استان در مدار برداشت گندم/ لزوم تسریع پرداخت مطالبات گندم کاران

قیمت محصولات کشاورزی
برداشت جو از بیش از ۴ هزار هکتار از مزارع شهرستان گرمسار آغاز شد
ژوئن 18, 2026
قیمت محصولات کشاورزی
برداشت گندم در ۶ استان آغاز شد/ ۲۰۰ هزار تن تحویل مراکز خرید
ژوئن 18, 2026
قیمت محصولات کشاورزی

مجید آنجفی،از تحویل ۶۱۵ هزارتن گندم به مراکز خرید در هشت استان جنوبی کشور خبر داده و در عین حال خواستان تامین اعتبار برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران شد.

صبا طاهری

خبرنگار

۱۴۰۵/۰۲/۱۵ ۰۹:۴۵:۰۵

کدخبر:
134719

بررسی وضعیت تولید گندم در ایران و تأثیر آن بر قیمت محصول نشان می‌دهد که برداشت این محصول استراتژیک از استان‌های جنوبی کشور آغاز شده است. معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که هم‌اکنون هشت استان از جمله خوزستان، جنوب فارس، هرمزگان، ایلام و سیستان و بلوچستان در مدار تحویل گندم قرار دارند. حدود ۶۱۵ هزار تن گندم با کیفیت عالی و سن‌زدگی پایین به مراکز خرید تحویل شده است.

تولید گندم در ایران با وجود محدودیت‌ها با موفقیت انجام شده و میانگین پروتئین گندم به ۱۲.۶۴ درصد رسیده است. برای حفظ کیفیت و قیمت محصول، عملیات مبارزه با آفت سن در حدود ۱.۱ میلیون هکتار از مزارع انجام شده است. مصرف گندم و نیاز به پرداخت به‌موقع مطالبات کشاورزان برای پایداری بازار ضروری است.

خرید عمده گندم از بهترین تامین‌کنندگان با قیمت مناسب، یکی از اولویت‌های بازار است. قیمت محصول در سال 1404 تحت تأثیر کیفیت برداشت و مدیریت آفات خواهد بود. همچنین، صادرات گندم و خرید محصول صادراتی بدون واسطه با بهترین قیمت، فرصت‌های جدیدی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است. انواع بسته‌بندی گندم و فروش عمده گندم در بازار سروبان نیز از نکات مهم در زنجیره تأمین این محصول است.